Imorgon är en speciell dag

Imorgon den 23 mars kl. 12.00 blev vi föräldrar och storebror till världens gulligaste zuluprins Lucky Mkhize vår egen Isidor.

Det var första gången jag blev adoptivmamma! Ska bara tala om att bli mamma är lika fantastiskt på vilket sätt man än får sitt barn på. Det finns ingen skillnad! Längtan och väntan finns där i bägge graviditeterna. Den skillnad jag märkte var att jag behövde inte ha ont vid adoptionsgraviditeten och att jag visste slutdatum vid den biologiska graviditeten.

 

Vår härlige kille Isidor fotad av Maria Hanson för tidningen Inzpira. Isidor älskar att synas!

Han sa en gång : ”Mamma jag ser annorlunda ut, jag syns då vill jag göra något bra av det!”

Kort utanför barnhemmet med Auntie Stephanie.

 

En chokladgräddbakelse på sin dopdag.

 Mamma mys!

 

Brossorna Rundby på väg till Sydafrika för att ta emot lillasyster!

Det är många känslor som kommer när jag sitter här åtta år senare och skriver. Tankarna går till den kvällen när vi satt där i Sydafrika och lyssnade på syrsorna. Vi var tre oroliga föräldrarpar som satt och väntade efter en härlig safarihelg. Blivande storebror var orolig och undrade mycket över hur hans lillebror hade det sista kvällen på barnhemmet, och om lillebror skulle tycka om oss!

Nu ligger vår stora zulukille bredvid mig och ska somna, lite oro finns för hur det ska bli imorgon. Han ska få bjuda på tårta i skolan och han har bestämt middag imorgonkväll. Nu snusar han gott här bredvid mig! Tack du biologiska mamma som var så oerhört stark som orkade ta ett sådant beslut. Jag önskar att du fick se din son nu, så full av liv, dans och sång. Jag skulle vilja berätta för dig om honom hur speciell han är och hur mycket han betyder för oss. Tack!

Det är en speciell dag det här för oss. Vi blev en familj med fyra individer som skulle smälta samman till en familj! Men ändå behålla alla våra personligheter! Det har vi lyckats med och även lagt till en femte medlem älskade lilla yster Pauline.

Skrivet rakt ur hjärtat!

Kram

Caroline

Caroline

Annonser

4 kommentarer

  1. Nu rinner tårarna på mig… (sitter hos frissan o försöker torka sådär lite diskret). Hälsa Isidor och vi hoppas ni får en mysig dag tillsammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.